top of page
Instastory food

Vil du komme i gang med sosiale medier?

Mange bedrifter vet de burde komme i gang, men føler det stopper opp på alle kanter. Det dreier seg ofte om  kapasitet, kreativitet, kunnskap og riktig utstyr. Mange tror også man ha en ferdig markedsplan, et årshjul og en rød tråd i alt før man kan starte. I tillegg er det så mange kanaler! Skal man være både på Facebook, Tiktok, Instagram OG LinkedIn? 

Bestill et kræsjkurs!

Har du en gjeng ansatte som godt kan bidra på sosiale medier for bedriften, eller vil du bare lære mer selv? Har dere alle verktøyene for å gjøre markedsføringen selv, men vet ikke helt hvor dere skal begynne? La oss kartlegge hvor dere er og hva dere trenger. 

Kurset inneholder en basis opplæring i hvordan man bruker sosiale medier, hvordan man skal holde seg oppdatert på algoritmene og hvilke snarveier man kan ta for å produsere godt innhold, raskt!

WORKSHOP

I tillegg til opplæring tilbyr jeg en påfølgende workshop der vi setter teorien ut i praksis:

Kursdeltagerne må filme, ta bilder og teste - og jeg veileder og kommer med tips og triks underveis. Til slutt sitter dere forhåpentligvis også igjen med en del innhold som er klart til publisering. 

Avhengig av antall deltagere, og hvilket nivå dere er på, setter vi av antall timer. 

Send en henvendelse for pristilbud. Jeg blir også gjerne med på en helt uforpliktende prat, dersom du byr på en god kopp kaffe!

Call 

99724140

Email 

Follow

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page