top of page

KUNDER OG PROSJEKTER

De siste årene har jeg hatt en stor variasjon i kunder og oppdrag. Her er en liten presentasjon for å vise variasjon i oppdragene, men for et bedre innblikk i min portefølje, anbefaler jeg å følge med på min instagramkonto.

ARKADEN SKIEN

Siden september 2021 har jeg vært leid inn som markedskoordinator på Arkaden kjøpesenter i Skien. Her holder jeg i sosiale medier, men også generell markedsføring, kampanjer og er butikkene hovedkontakt i markedsrelaterte emner. Dette gjør jeg tre dager i uka, og har derfor rom for andre små og store prosjekter ved siden av.

DSC_4470_edited.jpg
DSC_4603 .jpg

AICONO

Aicono er et ungt regnskapsfirma som holder til i Powerhouse I Porsgrunn. Jeg har vært med dem fra starten og bistår både på innholdsproduksjon, drift av some, samt bistår som konsulent på markedsføringsbiten der hovedmålet er å få sosiale medier til å bli en del av hverdagen

SKIEN LIVE

Musikkfestivalen Skien live har vært en del av prosjektene mine de siste 7 årene! Hver vår har jeg fungert som festivalkoordinator for selve festivalen i juni, før SL de senere årene har blitt en helårsarrangør og jeg har fått bryne meg på flere oppgaver ifbm kulturarrangementer og markedsføringen av disse.

DSC_3824_edited.jpg
DSC_0228_edited.jpg

INGVILD HOMME

Ingvild Homme er en unik viseartist, med sterke skussmål i ryggen fra noen av Norges fineste viseartister: Bjørn Eidsvåg mener stemmen hennes «oser troverdighet, sårbarhet og musikalsk kontroll», mens Ola Bremnes har uttalt at musikken hennes er «nydelig; visesang av fineste sort». 
Denne jenta er erfaren, men allikevel et nytt navn for mange. Jeg bistår henne med markedsføring rundt hennes kommende album, men også booking av den kommende turneen i 2023.

www.ingvildhomme.no

bottom of page